• Premium DjClub.
    Salut Guest ,
    Upgradeaza contul tau acum si descarca cea mai noua muzica , cele mai noi trackuri si ultimele noutati in materie de remixuri!
    Peste 10TB de muzica , discografii , albume si tracks! Acceseaza : djclub.net/account/upgrades
    Pentru alte detalii sau metode de plata : [email protected]

    ( Anunt valabil pentru userii care NU au Premium )

Terms and Conditions

Status
Not open for further replies.

DjCyry

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator
Premium
Joined
Dec 6, 2019
Messages
2,258
Reaction score
472
Points
119

Reputation:

CITESTE CU ATENTIE ACESTE CONDITII IAR DACA NU ESTI DE ACORD , NU TE INREGISTRA PE DJCLUB.NET


DJCLUB.NET
Furnizorii („noi”, „noi”, „ai noștri”) ai serviciului furnizat de acest site web („Serviciu”) nu sunt responsabili pentru niciun conținut și conturi generate de utilizator.

Conținutul trimis exprimă doar părerile autorului lor. Acest serviciu este disponibil numai pentru utilizatorii care au cel puțin 18 ani. Dacă sunteți mai tânăr decât acesta, vă rugăm să nu vă înregistrați la acest serviciu. Dacă vă înregistrați pentru acest serviciu, considerați că aveți această vârstă sau mai mult. Tot conținutul pe care îl trimiteți, îl încărcați sau altfel îl puneți la dispoziție Serviciului („Conținut”) poate fi revizuit de membrii personalului. Tot conținutul pe care îl trimiteți sau îl încărcați poate fi trimis către servicii de verificare ale terților (inclusiv, dar fără a se limita la, servicii de prevenire a spamului). Nu trimiteți niciun Conținut pe care îl considerați privat sau confidențial.

Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul pentru a trimite sau a face link către un Conținut care este defăimător, abuziv, urât, amenințător, spam sau de tip spam, care poate jigni, conține conținut adult sau obiectabil, conține informații personale ale altora, riscând încălcarea drepturilor de autor, încurajează activitatea ilegală sau încalcă orice lege. Sunteți în întregime responsabil pentru conținutul și orice vătămare care rezultă din acel conținut sau comportamentul dvs. Putem elimina sau modifica orice Conținut trimis în orice moment, cu sau fără cauză, cu sau fără notificare. Cererile pentru eliminarea sau modificarea conținutului vor fi efectuate numai la discreția noastră. Putem să încetăm accesul dvs. la toate sau la oricare dintre părți ale Serviciului în orice moment, cu sau fără cauză, cu sau fără o notificare prealabilă. Ne acordați o licență neexclusivă, permanentă, irevocabilă, nelimitată de utilizare, publicare sau reeditare a conținutului dvs. în legătură cu Serviciul.

Păstrați drepturile de autor asupra conținutului. Acești termeni pot fi schimbați în orice moment, fără notificare prealabilă. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu vă înregistrați și nu utilizați Serviciul. Utilizarea Serviciului constituie acceptarea acestor termeni. Dacă doriți să vă închideți contul, vă rugăm să ne contactati .Termeni si conditii specifice.- Pachetele de muzica publicate de catre staff vor fi intotdeauna urcate pe servere tip google drive , one drive etc (ex .zona "Exclusive Packs". )
Pentru restul pachetelor urcate pe alte servere ( considerate continut extra) puteti face o cerere de reupload aici : Reupload .

- Nu ai voie sa publici pe alte site-uri , facebook etc continutul aflat aici .
Daca o vei face , vei fi blocat pe comunitatea djclub.net

- De pe celelalte siteuri tip rapidgator , hotlink , turbobit etc puteti descarca "as premium" urmarind acest tutorial :
https://djclub.net/threads/tutorial-cum-sa-descarci-ca-si-cand-ai-avea-premium-pe-turbobit-rapidgator-etc.4843/
Sau , puteti obtine un cont premium pentru 2.99€/lunar pe debrid de aici : Register Alldebrid


Premium
.

Asigura-te ca e ceea ce cauti , NU OFERIM REFUND / NU RESTITUIM taxa platita .CITESTE CU ATENTIE ACESTE CONDITII IAR DACA NU ESTI DE ACORD , NU TE INREGISTRA PE DJCLUB.NET


Aceste reguli se vor actualiza fara niciun aviz.ATENȚIE Site-ul nu oferă versiuni electronice ale produselor și este angajat doar în colectarea și catalogarea referințelor menționate pe un forum de cititorii noștri. Dacă sunteți deținătorul legal al oricăror materiale trimise și nu doriți ca referința la acesta să fie inclusă din catalogul nostru, vă rugăm să ne contactați și îl vom elimina imediat. Fișierele pentru schimb oferite pe tracker sunt furnizate de utilizatorii site-ului Administratorul acestui site nu este responsabil pentru fișierele de citire sau întreținerea acestor fișiere. fișierele de acces deținute de alții pot contraveni legilor privind drepturile de autor, ceea ce este ilegal.
--------------
ATTENTION
The site does not offer electronic versions of products, and is engaged only in the collection and cataloging of references mentioned in a forum by our readers. If you are the legal owner of any submitted material and do not wish the reference to it to be included in our catalogue, please contact us and we shall immediately remove it. Files for exchange offered on the tracker are given by users of the site. The Administrator of this site in not responsible for reader files, or maintenance of such files. Any request to access files owned by others may contravene copyright laws, which is illegal.
 


___________________________________________________Do you need a reupload to Google Drive or OneDrive ?
Request it here : Request reupload.

Or download wihout limits as premium :
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top